30 вересня 2022

Шановні вчителі!
    Від щирого серця вітаємо всіх вчителів нашого академічного ліцею з професійним святом! Цьогоріч цей день проходить за межами нашого ліцею. Та сьогодні на вашу честь лунають гарні слова вдячності з різних куточків світу та нашої неньки України, куди закинула війна наші родини заради порятунку та збереження життя.
    Учні та батьки нашого класу вдячні кожному з вас за відданість справі. За те, що попри всі випробування, ви об’єдналися і продовжуєте нести нам знання, досвід, патріотизм та любов до Батьківщини. За те, що мужньо витримуєте всі іcпити війною та залишаєтесь відданими своїй країні, своєму народу та улюбленій справі. Велика вам за це шана і повага!
    Шановні вчителі! Ваша робота – це не просто праця, це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякуємо вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність та величезне терпіння. Бажаємо вам щастя та здоров'я, невгасного запалу та пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління.
    З повагою, 8-В клас

Немає коментарів:

Дописати коментар