22 вересня 2022

Єдиний урок безпеки

    22 вересня - у ЗАЛ №23 відбувся єдиний урок з безпеки в режимі онлайн.
    Єдиний урок з безпеки проводили представники ГУ ДСНС України у Запорізькій області, а також НМЦ ЦЗ та БЖД Запорізької області.
    Під час уроку фахівець-піротехнік розповів про види вибухонебезпечних предметів та дії у разі їхнього виявлення. Зокрема розглянув питання про фосфорні боєприпаси та яким чином відрізнити підозрілий предмет від вибухонебезпечного. 
    Спеціаліст НМЦ звернув нашу увагу на правила поводження під час повітряних тривог,  обстрілів та у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Крім цього, нагадав правила безпеки життєдіяльності у побуті, на вулиці та у місцях з масовим перебуванням людей.
    Інспектори патрульної поліції розказали про основні правила поведінки дітей на вулиці в умовах правового режими воєнного стану. Також нагадали і про інші безпекові питання, такі як культура поведінки на дорозі.
    Спеціалісти Ювенальної превенції акцентували увагу на недопущенні кібербулінгу серед однолітків як в повсякденному житті, так і в мережі Інтернет. Крім цього, розказали про адміністративну відповідальність для дітей за вчинення злочинів.


Немає коментарів:

Дописати коментар