02 квітня 2020

5-В клас. Ліцей №23. Карантин - це не канікули!


«Ура, карантин" - це фраза, яка знайома багатьом. Чомусь багато хто сприймає це, як більше часу на відпочинок, але це зовсім не правильно. Карантин  - це не канікули, тому заняття тривають дистанційно. Така форма навчання трохи є незвичною для всіх нас, але якщо правильно до неї підійти вона буде результативною.
Поки учні нашого класу знаходяться у режимі "самозахисту", вони активно продовжують своє навчання. Наші вчителі сумлінно виконують своє покликання та ретельно готують матеріал для своїх учнів.
Дістанційне навчання діє! Адже погодьтесь, ви знаходитеся у своїй комфортній кімнаті, поруч з улюбленим котом і вам нічого не заважає навчатися. У вільний час звісно не потрібно виходити на вулицю з друзями й наражати себе на небезпеку, займіться саморозвитком!
Звісно, про друзів теж не потрібно забувати, але оберіть безпечний спосіб. Наприклад, за телефонуйте їм по відеозв'язку у  Viber.
Не забуваємо й про спорт! Хоча відвідування спортивних майданчиків заборонено, багато корисних для здоров'я вправ можна робити вдома.
Будьте здорові та пам' ятайте, що час карантину потрібно і можна проводити лише з користю. Не гайте часу! Успіхів в навчанні!

















Немає коментарів:

Дописати коментар